·  TEL. 93 349 39 39 · EMAIL escola@eclosa.com
 · 

CURS 2019 -2020

REUNIONS AMB MARES I PARES


El Col·legi Closa realitzarà al llarg del curs 2019 - 2020 tot un seguit de reunions amb els pares dels nostres alumnes, per tal d'informar dels aspectes generals de funcionament del curs. 

   Educació Infantil P-3  ... Divendres 6 de setembre de 2019 a les 17,00 hores. Es durà a terme a la sala d'actes del col·legi, amb les professores d'eduació infantil.

   Educació Primària.

      Primer curs ...  Dimecres 18 de setembre a les 18,10 hores. Es durà a terme a la sala d'actes del col·legi, amb les professores del primer curs de primària.

      Segon curs ...  Dijous 19 de setembre a les 18,10 hores. Es durà a terme a la sala d'actes del col·legi, amb les professores del segon curs de primària.

     Tercer curs ... Divendres 20 de setembre a les 18,10 hores. Es durà a terme a la sala d'actes del col·legi, amb les professores del tercer curs de primària.

      Quart curs ...  Dimecres 25 de setembre a les 18,10 hores. Es durà a terme a la sala d'actes del col·legi, amb les professores del quart curs de primària.

     Cinquè curs ... Dijous 26 de setembre a les 18,10 hores. Es durà a terme a la sala d'actes del col·legi, amb les professores del cinquè curs de primària.

     Sisè curs ... Divendres 27 de setembre a les 18,10 hores. Es durà a terme a la sala d'actes del col·legi, amb les professores del sisè curs de primària.

EDUACIÓ SECUNDÀRIA - BATXILLERAT

     Quart curs ... (Pendent de programació). Es durà a terme a la sala d'actes del col·legi, amb els professors del primer curs de batxillerat.

ALTRES REUNIONS.

   Xerrades informatives/formatives a càrrec dels Mossos d'escuadra. (Pendent de programació).

   Xerrades informatives de diferents sortides.

   Viatge a París del primer curs de batxillerat. (Pendent de programació).

   Intercanvi alumnes (francès) sisè curs de primària. (Pendent de programació).

   Intercanvi alumnes (francès) tercer i quart curs de secundària. (Pendent de programació).